Benczi Mónika

Hajhosszabbító

Azt szoktam mondani és hálás szívvel tapasztalni, hogy nem “csak” gyönyörű hajkoronát adok a hozzám forduló hölgyeknek, hanem boldogságot.

Igazán felemelő érzés, amikor önbizalommal telve, királynőként, csillogó szemekkel, és elégedetten távoznak székemből vendégeim.

Számomra ez egy első számú szempont és végcél!

Nincs két egyforma haj, ahogy ember sem..emiatt mindenkinek saját kezűleg választom ki a hajtípusához tökéletesen illő copfot, színt, méretet és azt teljesen egyénre szabva építem fejre, precíz-szabályos leválasztásokkal.

Büszke vagyok arra, hogy akik 6 évvel ezelőtt először engem választottak, azok mai napig is vendégeim ezúton is köszönöm Nekik és az Újaknak is..maradok hű hajhosszabbítójuk!😊

 

A technikáról pár mondat:
A mikróhüvelyes hajhosszabbítási technika a ma létező egyik legkisebb illesztési forma.

A kb. 2 mm átmérőjű hüvelycsőnek köszönhetően nagyon apró tincsekkel dolgozhatunk, ami egy igazán természetes összhatást kölcsönöz a viselőjének.

Sem a felrakáshoz, sem a leszedéshez nem használunk vegyi anyagokat vagy hőt, emiatt nem károsítja a saját hajat.

A póthaj leszedésekor/újra tincsezésekor, nem vágjuk a tincsek teljes keratinját, csakis a felső 1 mm-t, emiatt (megfelelő ápolás mellett) a copf sokáig hordható,tetejéből nem csökken hosszúsága!

Több éves tapasztalatunk során számunkra a legkedveltebb és ajánlottabb hajhosszabbítási forma ez.

mónika_hajhossz

ízelítő eddigi munkáimból: